Pillanatok, történetek Tina és Lexa életéből

Tina és Lexa életkalandjai

Tina és Lexa életkalandjai

Tina

avagy a tűzről pattant szeretet

2016. június 15. - SzGabriell

 Tina egy fantasztikus kiscsaj. Alig múlt négy éves, de már egyértelmű, hogy ő maga a nagybetűs NŐ. Nem kicsit nagybetűs, hanem giganagybetűs. Szeret öltözködni, rajong a körömlakkokért (nem, nem azért, mert Anya körmén olyan sokat látta volna - ez egy veleszületett tulajdonság, amit onnan hozott, ahonnan idepottyant közénk a földre), kedves és kacér a kacsintása, nagyon tud szeretni és bókolni, és olyan de olyan igazi kislány hosszú, dús hajjal, a copfjából huncutul kiszabaduló tincsekkel.

Alapeleme a tűz. Fejjel a falnak típus. Hevesen szeret, hevesen tiltakozik, hevesen tudatja környezetével, ha valami nem az ínyére való. Unatkozni mellette képtelenség. Tele van mosollyal és öleléssel.

Tina szeret oviba járni, de nagyon nagy szüksége van arra, hogy időnként otthon legyen pár napot. Főleg amióta megszületett a kistesója, Lexa. Otthon szeret a jól ismert játékaival játszani, kreatívan, önállóan, biztonságban tudva magát. Szüksége van rá, hogy Anya közelében legyen, érezve, hogy a kistesótól függetlenül még mindig ugyanolyan fontos a szüleinek, mint azelőtt. Az otthon töltött pár nap vagy hosszú hétvége alatt feltöltődik harmóniával, a tűzről pattant lázadások elmaradnak. Energiával telítetten megy vissza az oviba, a barátaihoz és a nagyon kedves óvónénikhez.

Tina nagyon okos. Választékosan és tisztán beszél, sokan rácsodálkoztak még mikor kicsi volt, hogy milyen hamar kezdett érthetően, mondatokban beszélni. Szereti a meséket, most a Holle Anyó verhetetlen. Gondoskodó és szerető testvér. Mindent megjegyez, értelmez, beszélget róla. Ügyesen társasozik.

Tudatos kislány. Azért balettozik, mert ő úgy döntött, hogy balettozni szeretne. Addig rágta Anya fülét, amíg Anya el nem vitte balettórára. Szeret önálló lenni. Ha jól ismert boltba megy be valami jól ismert dologért, megkéri Anyát adja oda neki a pénzt és várja meg a bolt előtt, amíg ő elintézi a vásárlást.

És persze Tina gyönyörű :)

A bejegyzés trackback címe:

https://eletkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr328812200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása